Další série hledaných

Archiv
Verze pro tisk |

Kateřina Halámková je hledaná na základě příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, který vydal Okresní soud v České Lípě pro neplnění vyživovací povinnosti. Hledaná žena je podezřelá ze spáchání další trestné činnosti. V místě trvalého bydliště se nezdržuje a její pobyt je pouze formální. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie, nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování vyhlašuje pátrání po 49leté Evě Houferákové z Kamenického Šenova. Hledaná žena je 165 cm vysoká, plnoštíhlé postavy, má hnědé oči a hnědé rovné, středně dlouhé vlasy. Eva Houferáková je hledaná na základě předběžného souhlasu se zadržením, který vydalo Okresní státní zastupitelství v České Lípě pro neplnění vyživovací povinnosti. Hledaná žena se v místě trvalého bydliště nezdržuje a její pobyt je pouze formální. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie, nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování vyhlašuje pátrání po 27letém Milanu Halinárovi z Jestřebí. Hledaný muž je 170 až 180 cm vysoký, střední postavy, má modré oči a hnědočerné vlasy. Milan Halinár je hledaný na základě vydaného příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, který byl uložen Okresním soudem v České Lípě pro trestný čin krádeže. V místě trvalého bydliště se nezdržuje a jeho pobyt je pouze formální. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie, nebo na známou linku 158.


Nahoru